"Conte jedva čeka da napusti Chelsea"
Vialli vjeruje u Contea i otkrio je šta će biti sa ovim stručnjakom (Foto: EPA)

Ostaje li Chelsea bez menadžera?

"Conte jedva čeka da napusti Chelsea"

Midhat Šljivak

Ekipa Chelseaja vjerovatno će ostati bez plasmana u Ligu prvaka.  Londonski Plavci su devet bodova iza Tottenhama u borbi za četvrto mjesto Premiershipa i još uvijek aktuelni prvaci imaju tešku misiju do kraja prvenstva.

Antonio Conte je u prvoj sezoni donio titulu na Stamford Bridge. Ipak, ove sezone ekipa igra jako loše, a prema riječima nekadašnjeg fudbalera Chelseaja, te saigrača Antonija Contea iz Juventusa Gianluce Viallija, italijanski trener jedva čeka da ode iz kluba.

"Conte jedva čeka da napusti Chelsea. Ne može podnijeti činjenicu da kupuju i prodaju igrače bez konsultacije sa njim. Istina je da Chelsea želi menadžera koji radi prema upustvima uprave", istakao je Vialli.

Uvjeren je i da će Conte ponovo doći na vrh gdje god da nastavi karijeru.

"Ako preuzme reprezentaciju ili PSG recimo, vratiće se na pobjednički tim i osvajaće trofeje. Otimaće se klubovi za njegove usluge", uvjeren je Vialli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Interesantno je svakako da je Vialli radio kao igrač-menadžer u Chelseaju od 1998. do 2000. godine, a zatim je još vodio u ekipu Watforda.

Međutim, potom se povukao i već je 16 godina van svih trenerskih kombinacija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti