Emotivna poruka Lukakua: Anotnio, hvala što ste me promijenili kao igrača, dugujem vam puno
FOTO: EPA

Belgijanac je cijenio Conteov rad

Emotivna poruka Lukakua: Anotnio, hvala što ste me promijenili kao igrača, dugujem vam puno

Haris Zilić

Inter je osvojio naslov prvaka Italije, ali u novu sezonu ulaze bez Antonia Contea.

Conte je razočaran što klub ne želi nastaviti putem koji mu je prezentovan po dolasku i nakon svega je odlučio da ode.

Klub ga želi na mjestu trenera, ali traže da pristane na prodaju određenih fudbalera i to je kamen spoticanja između dvije strane.

Odlazak Contea poseno je pogodio Romelua Lukakua, koji je poslao emotivnu poruku.

"Hvala Antonio. Promijenili ste me kao igrača. Zajedno smo došli do važnih pobjeda i to je najbitnije. Drago mi je što sam vas imao za trenera. Prihvatit ću sve vaše odluke u nastavku karijere. Dugujem vam puno", rekao je Lukaku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Antonio Conte preuzeo je klupu Intera u junu 2019. godine. Klub je vodio u ukupno 102 utakmice i ima učinak od 64 pobjede, 23 neriješena rezultata i 15 poraza.

Napravio je sjajni stručnjak zaista odličan tim koji se prošetao do titule prvaka Italije, ali nažalost po navijače Intera, saradnja bi se mogla raskinuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi