Conte na press konferenciji potvrdio da ne računa na dvije ponajveće zvijezde

Klub se odrekao Nainggolana i Icardija

Conte na press konferenciji potvrdio da ne računa na dvije ponajveće zvijezde

Novi strateg Intera Antonio Conte potvrdio je na današnjoj press konferenciji da dvije ponajveće zvijezde Radja Nainggolan i Mauro Icardi nisu u planovima tima.

Dugo vremena se špekulisalo o tome šta će biti sa Nainggolanom i Icardijem, a Conte je danas i zvanično otklonio sve dileme.

"Icardijeva situacija je jasna, on nije dio Interovog projekta. Klub je jasan i u slučaju Nainggolana. On je također van projekta", kazao je nekadašnji trener Chelseaja.

Inače, on je govorio i o sutrašnjoj prijateljskoj utakmici koju njegov klub igra u Singapuru protiv Manchester Uniteda. Tom prilikom se dotakao i Romelua Lukakua.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sviđa mi se Lukaku, ali on je igrač Manchester Uniteda. Dobro sam ga upoznao dok sam bio trener Chelseaja. Smatram ga važnim igračem za nas, ali postoji tržište... Znamo našu situaciju u ovom trenutku, vidjet ćemo šta će se desiti. Lukaku je zasad igrač Uniteda. Sutra imamo važnu utakmicu protiv Manchester Uniteda koja u ovoj situaciji ne može biti prijateljska za nas, a tako je i s njihove strane. Pripreme teku dobro, nadam se da ću vidjeti poboljšanja svog tima", dodao je Italijan.

Inače, Icardi trenutno ima dvije opcije za nastavak karijere, a to su Juventus i Napoli. Ostaje nam da vidimo koji klub će ga na kraju angažovati.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi