Conte nije dozvolio da se prekine trening, igrači Intera trenirali u nemogućim uslovima

Nevrijeme i jaka kiša

Conte nije dozvolio da se prekine trening, igrači Intera trenirali u nemogućim uslovima

E. Čaušević

Fudbaleri Intera spremaju se punom parom za utakmicu protiv Sassuola koja se igra u nedjelju na Mapei stadionu.

Reprezentativna pauza jutros je zvanično završena, a mečevi klupskog fudbala vraćaju se već u petak. No, igrači Intera koji nisu igrali za reprezentaciju već se nekoliko dana spremaju za nastavak Serije A.

U centru pažnje javnosti našao se jučerašnji trening Intera koji je odrađen po skoro nemogućim uslovima. Veliko nevrijeme i jaka kiša zahvatila je trening centar Intera, ali Antonio Conte nije dozvolio da to prekine trening.

Jasno je poručio igračima da se trening neće prekinuti bez obzira što se skoro nije moglo trenirati. Fudbalerima Intera se to nije baš svidjelo, a posebno se to odnosi na Lukakua koji je djelovao totalno nezainteresovano.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ninoox
Ovo je rec trening, koje pare zaradjuju ovo je najamnje sto mogu da urade za taj novac.
6 0
quaresma 18<<<
Po čemu je to Čaušević zaključio da je Lukaku izgledao totalno nezainteresovano za trening?
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi