Inter traži zamjenu za Handanovića
EPA

Slovenac godinama na Meazzi

Inter traži zamjenu za Handanovića

U Interu se, čini se, već uveliko spremaju na život bez Samira Handanovića.

Slovenac je na Meazzi već osmu sezonu. U tom razdoblju s Interom je doživio brojne uspone i padove, mnogi ga smatraju jednom od boljih investicija posljednjih godina, no uskoro bi među Interove stative mogao stati drugi golman.

Imajući u vidu da na plećima ima 35 godina jasno je kako Handanović neće još dugo moći braniti na najvišoj razini, a svjesni toga su i u Interu, pa već uveliko tragaju za njegovim nasljednikom.

Ako je vjerovati onome što pišu mediji u Italiji, jedan od golmana koji se nalazi na radaru je Pierluigi Gollini koji trenutno brani boje Atalante, a u opticaju je također i Udineseov Juan Musso.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kupovina iz Udinesea za Inter se već u nekoliko navrata ispostavila dobrom, budući da je i sam Handanović nosio crno-bijeli dres prije nego što se 2012. godine priključio Nerrazurrima.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi