Conte: Nisam odgovoran za prodaju Salaha

Svi bježe od odgovornosti

Conte: Nisam odgovoran za prodaju Salaha

Italijanski stručnjak na klupi Chelseaja Antonio Conte jedan je od brojih koji u posljednje vrijeme izjavljuju da nisu odgovorni što je Chelsea prodao Salaha.

Nakon što je prije nekoliko dana Jose Mourinho rekao da je on taj koji je kupio Salaha, ali ga nije prodao, od krivice za prodaju se ogradio i Conte.

Podsjetimo da je Salah zvanično prodat Romi na ljeto 2016. godine, baš kada je Conte stigao u Chelsea. Ipak, Italijan poručuje da nema ništa sa prodajom Egipćanina.

"Niko me nije pitao ništa za njega. Ne želim da preuzimam odgovornost. Bio bih u nevolji", rekao je Conte na konferenciji za novinare pred susret protiv Liverpoola i dodao: "Mislim da je Salah fantastičan. Govorimo o sjajnom fudbaleru. Znam ga još iz Italije, ali bilo je jako teško predvidjeti da će imati ovakvu sezonu".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Chelsea i Liverpool danas igraju utakmicu 37. kola Premiershipa. Ukoliko Chelsea pobijedi, onda će razlika između klubova biti samo tri boda s tim da će Plavci imati meč manje. Dakle, borba za Ligu pampiona bi bila veoma zanimljiva.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti