Nova pozicija za Edena Hazarda u Chelseaju?

Nova pozicija za Edena Hazarda u Chelseaju?

E. Škorić

Sjajni belgijski nogometaš Eden Hazard mogao bi da napusti poziciju lijevog krilnog u Chelseaju.

Hazard obično igra po lijevom krilu i tu zaista radi sjajan posao, no menadžer Plavaca Antonio Conte mogao bi ga opet učiniti "lažnom" devetkom.

Kako Alvaro Morata zbog povrede nije igrao protiv Huddersfielda prije nekoliko dana, tako je Hazard zaigrao u vrhu napada.

Conte smatra da bi Hazard mogao da i u budućnosti bude na toj poziciji, mada su sve prilike da će se vratiti na svoje mjesto, pošto će pozicija devetke ostati Alvaru Morati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Igrao je Hazard i prošle sezone na ovoj poziciji, tako da bi to mogao ponovo biti izbor. Na tja način još više otežavate protivniku, igra s tri tehnički potkovana i brza igrača u napadu, koji su i izuzetno kreativni, može da bude itekako dobra", tvrdi Conte.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi