Ancelotti od ljeta na klupi još jednog velikana?

Vraća se u Englesku

Ancelotti od ljeta na klupi još jednog velikana?

E. Škorić

Italijanski stručnjak Carlo Ancelotti uskoro bi mogao preuzeti engleskog velikana.

Ancelotti je vodio Bayern prošle sezone, ali je dobio otkaz nakon loših rezultata i trenutno je na odmoru, čeka na novi angažman.

Povezivao se s italijanskom reprezentacijom, ali je odbio ponudu i rekao da ima želju da vodi klub. Kako sada stvari stoje, vraća se na Otok i to u redove kluba s kojim je već bio prvak.

Navodno će na ljeto naslijediti Antonia Contea u Chelseaju, koji je prošle godine osvojio naslov, no u ovoj su Plavci daleko od vrha i bore se za plasman u Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Što se Ancelottija tiče, s Chelseajem je osvojio jednu titulu u Engleskoj, a vodio je Plavce od 2009. do 2011. godine, dok je prethodno imao sjajne sezone na klupi Milana.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi