Conte obrukao Balotellija: EURO ćeš gledati na TV-u!

Selektor Italije brutalan prema Super Mariju

Conte obrukao Balotellija: EURO ćeš gledati na TV-u!

Selektor italijanske reprezentacije Antonio Conte imao je zanimljiv komentar na izjavu Marija Balotellija, koji je putem društvenih mreža poručio da "ne može dočekati Evropsko prvenstvo".

Conte Balotellija uopšte ne vidi među putnicima u Francusku, barem ne za sada, a najbolja potvrda toga je i njegov odgovor.

"Balotelli ne može da dočeka EURO? Zašto, da ga gleda na televiziji?", rekao je u opuštenom tonu selektor Italije, koji je potom dodao:

"Balotelli mora mnogo toga pokazati do Evropskog prvenstva, kao i ostali igrači. Ništa još nisam odlučio, do prvenstva ima još pola godine i sve je moguće. Pred njim je mnogo rada kako bi me ubijedio da je zaslužio poziv".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Italija će na Evropskom prvenstvu nastupiti u grupi E, u kojoj će još biti Belgija, Švedska i Irska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.