Conte: Ostajem li? Znat će se za dvije sedmice

Italijan o svojoj budućnosti

Conte: Ostajem li? Znat će se za dvije sedmice

Engleski mediji posljednjih mjeseci sve više špekulišu kako se bliži kraj ere Antonija Contea u Chelseaju.

Nakon prošle šampionske sezone, Chelseajev trener je navodno djelomično izgubio povjerenje uprave i navijača, jer londonski klub trenutno zauzima tek petu poziciju u engleskoj Premier ligi. 

Conte osjeća vatru pod nogama, a njegova sudbina će ubrzo biti poznata javnosti.

"Teško je sada komentarisati nagađanja, posebno jer su ona prisutna još od prvog meča s Burnleyjem. Mislim da shvatate da ne marim za njih. Radim ovo od starta, fokusiran sam da što bolje završimo sezonu. Imamo još dvije sedmice i poslije toga će se znati moja budućnost. Realnost je da imam ugovor i da sam posvećen Chelseaju", rekao je Conte.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U slučaju da Conte postane bivši, nagađa se da bi na Stamford Bridge mogli stići Massimiliano Allegri ili Luis Enrique.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi