Conte u januaru dovodi napadača, Ibrahimović jedna od opcija
Kako navode italijanski mediji, Conte sve više razmišlja o dovođenju novog napadača u januaru, a izbor je spao na tri imena.

Tri napadača u igri

Conte u januaru dovodi napadača, Ibrahimović jedna od opcija

E. Oštraković

Conte se, nakon povrede Alexisa Sancheza, našao u velikim problemima, te sve više mora razmišljati o kupovini novog igrača.

Taman kada se činilo da je ovaj nogometaš počeo ulaziti u svoju staru formu, došla je ta povreda, a danas bi trebalo biti poznato da li će mu biti potrebna operacija.

Ukoliko to bude slučaj, očekuje ga pauza od nekoliko mjeseci, a Conte se tako našao u velikim problemima.

Kako navode italijanski mediji, Conte sve više razmišlja o dovođenju novog napadača u januaru, a izbor je spao na tri imena.

Prvo je Mario Mandžukić, ali on je navodno jako, jako blizu prelaska u Manchester United, te je teško vjerovati da će odabrati Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Drugo ime je Zlatan Ibrahimović, koji bi se vrlo lako mogao vratiti u Evropu, a treće ime je trenutni napadač Chelseaja, Giroud.

Ostaje da vidimo za koga će se odlučiti trener Intera, ali jedno je sigurno, a to je da mu je napadač prijeko potreban.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi