Calciomercato: Nedovođenje Džeke je velika greška Intera zbog koje bi mogao platiti visoku cijenu
Džeko bi Interu sada bio od velike pomoći, ali...

Nerazzurri bi se mogli naći u problemima

Calciomercato: Nedovođenje Džeke je velika greška Intera zbog koje bi mogao platiti visoku cijenu

S. Pašalić

Edin Džeko se tokom cijelog ljeta povezivao sa Interom, ali je na kraju ipak ostao u Romi.

Nerazzurri su svim silama željeli dovesti kapitena Bosne i Hercegovine i u nekoliko navrata se činilo da je sve riješeno, međutim transfer do kraja prelaznog roka nije realizovan.

Italijanski Calciomercato danas piše da Inter ima razloga da žali, posebno zbog situacije u kojoj se sada nalazi.

Navodi se kako je Conte donio poboljšanje u igri Intera, ali da su se stvari zakomplikovale i to upravo zbog problema u napadu.

Romelu Lukaku igra slabije od očekivanog, ali to nije najveći problem s obzirom da se Alexis Sanchez povrijedio i mogao bi biti van terena tri do četiri mjeseca.

Lautaro Martinez je potigao tri gola u devet utakmica, ali to i dalje nije dovoljno, a Matteo Politano još uvijek nije postigao gol ove sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter sada ima namjeru da dovede Oliviera Girouda u januaru nakon povrede Sancheza, ali i zbog toga što Lukaku ne može igrati sve utakmice u svim takmičenjima ove sezone.

Calciomercato zaključuje da Inter sada žali što nije ubrzao proces oko dovođenja Džeke ovog ljeta iako je bh. napadač imao jasnu želju da sarađuje sa Conteom i da možda pomrsi Juventusu račune u Seriji A, te da bi Nerazzurri mogli platiti visoku cijenu zbog svega.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi