Conte zaboravio gdje je bio i počeo da optužuje: "Vidjet ćete šta će biti u posljednjem kolu"

Nerazzurri remizirali s Romom

Conte zaboravio gdje je bio i počeo da optužuje: "Vidjet ćete šta će biti u posljednjem kolu"

Admin Čaušević

Inter je napravio korak unazad u borbi za Scudetto nakon što je remizirao s Romom na Olimpicu. Meč je završen rezultatom 2:2. 

Poslije utakmice Antonio Conte je iznio žestoke optužbe na račun organizatora Serije A, prvenstveno kalendara utakmica kazavrši kako postoji "čudna anomalija".

Conte je kao igrač i trener u Juventusu proveo skoro dva desetljeća, međutim kao da je to sinoć jednostavno zaboravio s obzirom da Bianconeri slove kao klub koji ima povlašten stasus na Apeninima.

"Naš raspored utakmica je lud. Protivnici su imali dan više odmora. Igramo od 21:45. Plaćamo danak umora... Postoji 'čudna anomalija'. Vidjet ćete šta će biti u posljednem kolu", kazao je odlični stručnjak te nastavio:

"Vidi se da nismo bili prisutni na sastancima kada se pravio kalendar. Kalendar utakmica je lud, neki klubovi imaju po pet dana odmora. Ovo je bila treća utakmica u nizu koju igramo protiv timova sa danom više odmora".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tim koji je imao pet dana odmora je upravo Juventus. Stara dama je protiv Sassuola igrala u srijedu, a protiv Lazija će nastupiti večeras. Najbolje kvote za ovaj meč nudi kladionica Mozzart, kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

Inače, Inter do kraja ima da odigra četiri utakmice, a za vodećim Juventusom kasni pet bodova. Ukoliko Bianconeri večeras pobijedi oslabljeni Lazio priča oko Scudetta će postati gotova stvar.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Kme kme
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti