Čorbo nakon remija s Olimpikom: Prezadovoljan sam

Trener Travnika

Čorbo nakon remija s Olimpikom: Prezadovoljan sam

Na Piroti su danas prijateljski meč odigrali Travnik i Olimpik.

Travničani su se u duelu protiv novog premijerligaša dobro držali i na kraju remizirali (1:1), što ohrabruje trenera Adnana Čorbu pred narednu sezonu u 1. ligi Federacije BiH.

"S obzirom na sve okolnosti, na veliku pauzu i ranu fazu priprema, mislim da je bila jedna korektna utakmica. Na zavidnom nivou. Vidjeli smo dosta dobrih stvari i mogu slobodno da kažem da sam prezadovoljan onim što su pokazali moji igrači", kazao je Čorbo.

U narednoj sezoni cilj je izboriti opstanak, ali i afirmisati mlade igrače.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U ovom prijelaznom roku nam je otišlo niz dobrih igrača, stvaramo novu ekipu. Bitno je da su ovi momci pokazali karakter i da s njima vrijedi raditi. Vratit će oni to na najbolji način. Kakav Travnik očekivati? Još je rano za prognoze. Filozofija kluba je stvaranje i afirmacija mladih igrača", poručio je Čorbo.

Strijelac za Travnik u današnjem meču bio je Vrebac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi