Costa: Odbio sam prelazak u London

Odbio bogatu ponudu Abramoviča

Costa: Odbio sam prelazak u London

Endin Čaušević

Fudbaler Bayerna Douglas Costa izjavio je da je pored ponude njemačkog kluba imao ponudu i Chelseaja.

Brazilac je pred početak ove sezone stigao u minhenski klub i za kratko vrijeme pokazao je da se radi o sjajnom igraču. Costa je za njemačke medije otkrio da je ljetos ima ponudu Chelseaja, ali da je odlučio da dođe u Bayern.

"Birao sam između Pepa Guardiole i Josea Mourinha i na kraju sam odlučio da prihvatim ponudu Bavaraca. Chelsea je bio uporan, ali želio sam da dođem kod Guardiole", rekao je Costa.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Costa je u Bayern stigao iz Shakhtara za 30 miliona eura i do sada je u dresu bavarskog kluba odigrao 20 utakmica i postigao je pet golova.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.