Costa pronašao novu žrtvu

Napadač Chelseaja 'nasrnuo' na Ovieda

Costa pronašao novu žrtvu

Endin Čaušević

Fudbaleri Chelseaja igraju protiv Evertona u okviru 22. kola engleske Premier lige.

Sjajnu utakmicu na Stamford Bridgeu igraju Chelsea i Everton, a u finišu utakmice rezultat je izjednačen 2:2. Iako je Everton imao prednost od 2:0, domaći su se uspjeli vratiti golovima Coste i Fabregasa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Upravo je Costa u drugom poluvremenu utakmice bio u centru pažnje kada je imao duel sa fudbalerom Evertona Oviedom. Prvo je Costa neoprezno faulirao igrača Evertona, a kasnije je imao i verbalni duel s njim. Na svu sreću, sudija ove utakmice brzo je smirio strasti na terenu.


Nervozni Diego Costa by ss_video
Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi