Bešić: Želimo na Wembley, izbacit ćemo City

Bešić pun samopouzdanja

Bešić: Želimo na Wembley, izbacit ćemo City

Vezni fudbaler Evertona i reprezentativac BiH Muhamed Bešić smatra da njegova ekipa može izbaciti Manchester City u polufinalu Liga kupa.

Bešić je za engleske medije istakao kako bi volio zaigrati na Wembleyu u velikom finalu i da će on i saigrači učiniti sve da se tamo i nađu.

Everton je u prvom meču polufinala Liga kupa pobijedio na Goodisonu ekipu Manuela Pellegrinija rezultatom 2:1.

Nakon toga su i u ligaškom meču ostali neporaženi protiv istog protivnika, a rezultat na Etihadu je bio 0:0.

"Posljednji bod protiv Manchester Cityja nam mogo znači. U posljednja dva meča protiv njih nismo izgubili. Imamo pobjedu i remi", rekao je Bešić i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Trenutno smo u usponu forme. Postavljamo nove standarde i moramo ih pratiti u sljedećim mečevima ukoliko želimo uspjeti. Moramo iskoristiti ovu priliku da odemo na Wembley".

Revanš meč polufinala Liga kupa između Manchester Cityja i Evertona bit će odigran 26. januara na Etihadu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi