Costa se vraća u ekipu Chelseaja
Foto: EPA

Nakon što je propao transfer u Atletico

Costa se vraća u ekipu Chelseaja

S. Bošković

Aktuelni prvak Engleske lige Chelsea uvrstio je Diega Costu u ekipu za  Premier ligu.

Costa je ima loš odnos s trenerom Plavaca Antoniom Conteom, te je bio na korak od odlaska sa Stamford Bridgea, te je odbija da igra.

On se najviše povezivao s povratkom u Atletico Madrid, no dva kluba se nisu uspjela dogovoriti oko uslova transfera, te je Costa ostao u Londonu. 

Ipak, prema pisanju britanskih medija Chelsea će nastojati da španskog internacionalca proda u januaru, te će spustiti i njegovu cijenu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon što je transfer propao, čini se da su Conte i Costa našli zajednički jezik i sjajni napadač će se vratiti u momčad, te postoji i šansa da zaigra u narednim utakmica u engleskoj Premier ligi. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi