9

Komentari (9)

user1614932756
Prode prilika da ae kupi saint maximan za male pare e moje budale kakva igracina vam je pred ocima godinama vi placate neki kvazi igrace 100 miliona
Taceoni
Eh te Svrake ??????
King_Kenny
...opet kad sve zbrojis,Newcastle je bio veci klub i od Chelsea i od Manchester Cityja prije nego su u njih Abramovich i Arapi upumpali milijarde eura...oni bar imaj kakvu takvu historiju.
user1625662227
Klubovi stari 100 godina, kaže nema historiju. Ako ti se ne sviđa nogomet danas, nemoj gledati. Imaš snimke unazad 50 godina pa gledaj. United, Real, Barca i slični imali su pare kad drugi nisu. Kad su oni trošili, niste kukali, a danas kas svaki klub ulaže, joj plastika. Smarate više, ne sviđa ti se, nemoj da gledaš brate.
King_Kenny
@user1625662227 ...mislim na historiju osvajanja trofeja i velikih rezultata,a ne na samu starost kluba...nije samo starost kluba ono sto cini klupsku historiju i tradiciju,nego i trofeji...ne moze se za neki klub reci da je velikan samo zato sto je star,onda bi 90% klubova u ngleskoj bili velikani,jer su svi stariji od 120 godina...velikani su klubovi koji su kroz vecinu svog postojanja osvajali trofeje i bili u vrhu europskog fudbala,a Chelsea,Manchester City i Newcastle to nis,iako se to od njih pokusava na silu napraviti.
user1625662227
Fudbal danas nije isti kao što je bio. Konstantno se mijenja, valjda je to danas normalno. Vidi, trofeji se broje, ali od njih se ne živi. Barcelona i Milan su primjeri. Ja bi bio presretan sa neko kupi neki naš klub i napravi nešto od njega. To se zove ulaganje i novca. A onda stvaraš historiju. Nekome smeta, neko je sretan. Svako ima pravo na mišljenje. Živ i zdrav bio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti