Promašaj stoljeća: Barcelona prodaje Coutinha samo da vrate dug Liverpoolu

Već je na transfer listi

Promašaj stoljeća: Barcelona prodaje Coutinha samo da vrate dug Liverpoolu

E. Čaušević

Philippe Coutinho još uvijek se oporavlja od teške povrede koljena.

Brazilski veznjak povrijedio se krajem prošle godine na utakmici Barcelone i Eibara i kako stvari stoje na teren će se vratiti tek u finišu ove sezone.

Coutinho je operisao koljeno i pojedine informacije su govorile da više neće igrati ove sezone. No, njegov oporavak teče bolje od očekivanog i sigurno će biti spreman za finiš sezone.

No, teško je očekivati da li će igrati jer u slučaju još jednog nastupa Barcelona mora platiti Redsima čak 20 miliona eura bonusa zbog 100 nastupa u dresu katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Očekuje se da će Barca na ljeto sigurno prodati Brazilca, ali samo zbog toga kako bi vratili dugove za njegov transfer. Naime, Barca duguje Liverpoolu još 50 miliona funti i cilj im je da zarade toliko na ljeto od njegove prodaje.

Ipak, jasno je da će sav taj novac otići da izmire dug prema engleskom klubu što je još jedan od dokaza da je transfer Coutinha bio možda i najveći promašaj u historiji Barcelone.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Stavrno, klasa u Liverpoolu, na kraju se izgubio pored Messija..Nije samo on, tu su i Denmbele i Grizman , zajedno sve promasaji. Fati je bolji od sve trojice.
10 1
damir83
Tako će se pisati i o Pjanketu, nazalost.
7 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi