Coutinho je na udaru navijača Redsa, ali Gerrard i dalje pamti sve što je Brazilac učinio za klub

Bivši kapiten Liverpoola se putem Instagrama oprostio od svog nekadašnjeg saigrača

Coutinho je na udaru navijača Redsa, ali Gerrard i dalje pamti sve što je Brazilac učinio za klub

Eldar Ganibegović

Nekadašnji kapiten Liverpoola Steven Gerrard sinoć je na BT Sportu govorio o transferu Coutinha u Barcelonu, a sada je svom bivšem saigraču poslao lijepu oproštajnu poruku putem Instagrama. 

Gerrard smatra da je Coutinho jedan od najboljih igrača sa kojima je ikada igrao.

"Boli što si otišao jer si poseban igrač, jedan si od najboljih sa kojima sam ikada igrao", napisao je Steven na svom Instagram profilu.

"Želim tebi i tvojoj porodici sve najbolje u sljedećem koraku u karijeri. Hvala ti na sjajnim trenucima i sjećanjima u posljednjih pet godina."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ljubazne riječi Gerrarda. Coutinho nije najpopularniji lik među navijačima, ali Gerrard i dalje pamti sve što je učinio za klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije