Coutinho spreman na sve samo da zaigra za Barcelonu

Stopama Paulinha, Mascherana i Fabregasa?

Coutinho spreman na sve samo da zaigra za Barcelonu

Endin Čaušević

Philippe Coutinho i dalje puni naslovnice sportskih medija špekulacijama da će ovog januara napustiti Liverpool i karijeru nastaviti u dresu Barcelone.

Brazilski fudbaler je ljetos bio glavna meta katalonskog kluba, ali i pored svih napora Barcelone da ga dovedu na kraju Liverpool nije popustio. Međutim, samo nekoliko mjeseci kasnije Coutinho se ponovo našao u centru pažnje, a priče o interesu Barcelone užarenije su nego ikad.

Mediji na Pirinejima su sigurni da će Coutinho pojačati Barcelonu u narednim danima, dok iz Engleske stižu demanti da će Brazilac ipak ostati u Liverpoolu do kraja ove sezone. No, prema posljednjim informacijama Coutinho je spreman na sve samo da zaigra na Nou Campu.

Kako piše Mundo Deportivo, Coutinho želi iz svog džepa da plati čak 15 miliona eura Liverpoolu samo da bi ubrzao transfer. To nije prvi slučaj kada je u pitanju Barcelona jer su to prije njega uradila trojica igrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prvi je bio Mascherano koji je 2010. godine došao upravo iz Liverpoola, dok je novac sa svog račina izdvojio i Cesc Fabregas koji je godinu kasnije stigao iz Arsenala. Ljetos je to uradio i Paulinho koji se i pored svih priča pokazao kao dobro pojačanje Barce. Da li je Coutinho naredni vidjet ćemo u do kraja ovog mjeseca.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti