13

Komentari (13)

EdwinPol
Otkad čmarinjo nije nista uspio ? Sto se malo time ne pozabavite ?
felix__27
Ja sam navijač Bayerna i dok si vodio Bayern prve sezone rekao sam da si *****a od trenera. Nikad više ti lige prvaka nećeš osvojiti! Znaš sa toliko potrosenog novca i svega ti si nula. Sad ce neko i prigovoriti al realno stanje ti jensano daj pare daj daj... Zahvali se Puyolu,Xaviju,Imijesti,a imao si i igrace u naj formi tada Busketca,Mesija i Vilju i tada odlicnog Valdeza kao golmana!
dadopd
Plastika ostaje plastika seici misle dadse parama moze sve kupiti.
Adnanos
Klopp je za njega svijet izmislio!
Maestro
To Klop ima više trofeja od njega? Je li to Klop štedi novce pri kupovini igrača
Adnanos
Sve i jedan igrac kojeg je Klopp kupio vrijedi najmanje duplo danas. Klopp u svakom timu uspije i u ligi a i u Ligi Sampiona. Klopp je se postepeno penjao na tron dok je Guardiola preuzeo onakvu Barcelonu pa i Rajkard je sve pobijedjivao sa Barcelonom. Ako neko ovoga nije svijestan i nerszumije se u fudbal. A ne samo Klopp nego njemu moze biti i Mourinho profesor, da o Mourinhu i nepricam skim je sve osvajao (Porto i Inter sa kojima bi u to vrijeme Guardiola zavrsio svoju karijeru bas kao sto je Rajkard ucinio). Guardiola se nije dokazao. Neka preuzme sada Porto pa ce te vidjeti gdje ce zavrsit).
TiTu
Kad je toliki strucnjak sto se ne vrati u Barcu i ne poslozi ekipu. Lako je igrati tika taka kad imas jednog Xavia i Iniestu . Sad treba biti strucnjak pa vratiti ekipu kako je bila ,ovo sad citave sezone je rasulo tesko.
Adnanos
Izmedju njega i Rajkarda nema razlike a to sam govorio jos dok je bio u Bajernu. I jedan i drugi su vodili Barcelonu uspjesno (a u to vrijeme bi mogla i baba vodit Barcelonu) samo sto je Guardiola imao srece a Rajkard otisao u Tursku i propao.
Keno
"Takav rezultat nije uspio ponoviti s Bayernom iako je na raspolanju imao veliko snažan tim." Boze sacuvaj lol
belajbeg888
Potrositi ce jos toliko a nista znacajnije osvojiti nece
Maestro
Kako ništa osvojiti neće je li to nije u Engleskoj osvojio sve trofeje koji se mogu osvojiti a ovi glupi novinari čupaju koliko je potrošio a ne izvlače koliko je dobio novca od prodaje igrača nerealno se optužuje čovjek
belajbeg888
Koga je to prodao veliki strateg osim sanea po visokoj cijeni?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.