Čovjek od kojeg su strahovale odbrane: "Vidim se u Džeki, jako mi je sličan"

Pohvale na račun Dijamanta

Čovjek od kojeg su strahovale odbrane: "Vidim se u Džeki, jako mi je sličan"

Admin Čaušević

Edin Džeko je već duži niz godina među najboljim napadačima svijeta, a pohvale na račun kapitena bh. reprezentacije stižu iz dana u dan. 

Džeko od 2015. godine nastupa za Romu. Bez obzira na težak početak, uspio je postati jedna od klupskih legendi. Od januara nosi i kapitensku traku te je miljenik navijača.

Popularni Dijmant je danas dobio pohvale od Abela Balba, legendarnog argentinskog napadača od kojeg su krajem prošlog i početkom ovog milenija strahovale odbrane na Apeninima.

"Nije lako pitanje. Bio sam malo drugačiji napadač, nisam klasični. Vidim se u Džeki koji mi je jako sličan. Iako igra u kaznenom prostoru uspjeva se povući i svojim kretanjem pomoći ekipi da kreira igru", odgovorio Balbo na pitanje u kojem se aktivnom igraču vidi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Balbo je u Seriji A odigrao preko 250 utakmica. U dresovima Parme, Udinesea, Fiorentine i Rome je zabio 117 golova. Bio je član generacije Vučice koja je 2001. godine osvojila Scudetto.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hix
Ja se vidim u amri
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije