CR7 se vratio treninzima Juventusa

Nakon što je obišao majku u Portugalu

CR7 se vratio treninzima Juventusa

Cristiano Ronaldo se vratio treninzima Juventusa. 

Najveća zvijezda Stare dame otputovala je prekjučer u rodni Portugal kako bi obišla majku koja se nalazi u bolnici Dr. Nelio Mendoca na portugalskom otoku Madeiro.

Njegova majka Dolores Aveiro pretrpjela je možda udar ali njeno zdravstveno stanje trenutno je stabilno u šta se uvjerio i sam fudbaler koji se nakon posjete majci oglasio na Twitteru.

"Hvala vam na porukama podrške. Majka je stabilno i oporavlja se. Moja porodica i ja zahvaljujemo se na medicinskom osoblju i molimo vas za malo privatnosti", napisao je CR7.

On se u Portugalu zadržao samo jedan dan i već jučer se vratio u Torino te odradio poslijepodnevni trening sa svojim saigračima.

Podsjetimo, Juventus je sinoć Trebao igrati revanš susret polufinala Kupa Italije protiv Milana ali taj meč je odgođen uslijed koronavirusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naredni meč Stara dama igra u nedjelju navečer u gostima protiv Bologne.

Kada je u pitanju Ronaldo on trenutno igra fenomenalnu sezonu jer je na 31 utakmici postigao 25 golova uz tri asistencije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije