Crespo savjetuje Martineza: Ostani u Interu

I on je igrao za Nerazzurre

Crespo savjetuje Martineza: Ostani u Interu

Legendarni argentinski napadač Hernan Crespo nada se da će Lautaro Martinez ostati u Interu.

U posljednje vrijeme sve češće se piše o tome da će Martinez napustiti Inter, što i ne čudi s obzirom da igra sjajno, a kao klub u kojem bi mogao nastaviti karijeru pominje se Barcelona.

Katalonci u njemu vide dugoročnu zamjenu za Suareza i stoga su spremni da odriješe kesu, međutim Crespo se nada da do transfera neće doći.

"Inter je 'moj' klub, volio bih da još neko vrijeme igra tamo, dvije ili tri godine", kazao je Crespo i dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Lautaro je ove godine iskoristio odsustvo Icardija i u pravom smislu - eksplodirao", dodaje danas 44-godišnji Crespo koji trenutno radi kao trener u argentinskoj ligi.

Špekuliše se kako Barcelone daje Martinezu sedam miliona eura po sezoni, uz dodatne bonuse, što je tri puta više nego što trenutno zarađuje na Giuseppe Meazzi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi