Cristiano je veliki čovjek: Zaustavio autobus kako bi se fotografisao sa bolesnim dječakom

Nevjerovatan je

Cristiano je veliki čovjek: Zaustavio autobus kako bi se fotografisao sa bolesnim dječakom

M. Šljivak

Cristiana Ronalda mnogi smatraju umišljenom zvijezdom.

Iako je na terenu možda često pokazivao umišljenost, van terena je to sasvim običan čovjek, koji dosta pažnje posvećuje djeci, posebno onoj kojoj je potrebna pomoć.

Međutim, ono što je napravio danas pričat će se dosta dugo. Zaustavio je autobus kojim je selekcija putovala na sutrašnje finale Lige nacija i to kako bi se fotografisao sa bolesnim dječakom.

Naravno, ovo je pozdravljeno ogromnim ovacijama. Dječak je dobio fotografiju koju će pamtiti čitavog života, a Ronaldo je još jednom pokazao o kakvom se čovjeku radi.

Svaka riječ za ovaj potez je suvišna...

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Promo

Top Komentari

Usamljeni Hashishar
Bravo Cristiano. Svaka čast!
1 0
pipun
Realno nije bolji od Mesija kao fudbaler ali je ljudina veca od Mesija.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi