Ronaldo se oglasio na Facebooku: "Najbolje je da spektakularno završite svaki šou"

Briljirao protiv Švicarske

Ronaldo se oglasio na Facebooku: "Najbolje je da spektakularno završite svaki šou"

E. Čaušević

Reprezentacija Portugala sinoć je pobijedila Švicarsku sa 3:1 u polufinalu Lige nacija.

Završnica ovog takmičenja igra se upravo u Portugalu, a domaća selekcija uspjela je da izbori plasman u finale. To su uradili zahvaljujući sjajnom Cristianu Ronaldu koji je upisao hat-trick.

Ronaldo je prvi gol dao iz slobodnjaka, ali su Švicarci preko Rodrigueza došli do 1:1. I kada se činilo da idemo u produžetke Ronaldo je ponovo stupio na scenu.

On je u samom finišu utakmice srušio sve nade protivničkog tima jer je u dvije minute postigao dva gola i tako postavio konačnih 3:1 u ovom okršaju.

Ronaldo se oglasio danas na zvaničnoj Facebook stranici sa zanimljivom porukom.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Nakon 90 minuta intenzivne vježbe uvijek postoji šansa za finale. Najbolje je da spektakularno završite svaki šou", poručio je kapiten Portugala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi