Ronaldo može biti ponosan: Cristiano Junior na 28 utakmica dao 58 golova za Juventus

Veliki potencijal

Ronaldo može biti ponosan: Cristiano Junior na 28 utakmica dao 58 golova za Juventus

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo je prije dvije godina potpisao za Juventus, a u omladinsku školu Stare dame stigao je i njegov sin Cristiano Junior.

Cristiano Junior je prije toga igrao u omladinskom kategorijama Real Madrida, ali kako je njegov otac prešao u Juventus tako je i on nastavio svoj fudbalski put u redovima prvaka Italije.

Ronaldov sin je nedavno proslavio svoj deseti rođendan, a fudbal mu je najveća ljubav. Pokazuje da će njegov otac imati pravog nasljednika jer mu trenutno odlično ide.

Cristiano Junior je u dresu pionira Juventusa odigrao 28 mečeva i zabio je nevjerovatnih 58 golova, te upsao 18 asistencija. Na društvrenim mrežama se pojavio i video njegovih najboljih poteza koji je mnoge ostavio bez teksta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naravno, on je zadužio dres s brojem sedam po uzoru na oca, te je od njega "prisvojio" i tehniku kada je u pitanju izvođenje slobodnih udaraca.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije