Fudbaler Juventusa krio od roditelja da igra za prvi tim Stare dame

Otac saznao kada je upalio TV

Fudbaler Juventusa krio od roditelja da igra za prvi tim Stare dame

Admin Čaušević

Juventus je jedan od najvećih svjetskih klubova  i veliki broj fudbalera sanja da jednog dana igra za prvi tim popularne Stare dame. 

Ove sezone standardan prvotimac Juventusa je i Gianluca Frabotta koji je interesantno krio od roditelja da je član prvog tima i da će igrati.

Ercole Frabotta je iza italijanske medije ispričao da je saznao kako mu sin igra za prvi tim Juventusa tek kada ga je vidio na televiziji.

"Nije nam ni govorio da će igrati za Juventus protiv Sampdorije. Saznao sam to kad sam upalio TV, sigurno je znao to neko vrijeme, ali je šutio", rekao je Frabotta senior.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Poštujem to, jer šta sam mu mogao reći? Da bude miran? Sigurno je bilo pritiska, ali je bio fokusiran", dodao je on.

Frabotta junior je u dosadašnjem dijelu sezone upisao sedam nastupa za prvi tim Juventusa. Ovaj 21-godišnjak je bio član omladinskih selekcija Bologne. U torinski klub je stigao 2019. Prošle sezone je igrao za U23 tim.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

aazz
Ja i vecina nas da smo zaigrali za Radnik iz Bijeljine, hvalili bi se i odma 'digli' nos a kamo li Juventus jbt.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi