30

Komentari (30)

Cavani je ljudina. CR7 moze za oko kuce ;)
Mepa
Ko djeca kao da je bitan broj dresa, bitno je kako igras, a ovaj covjek je zadnjih 3 godine 80% golova dao iz penala i on je kao i dalje top napadac, covjek nije imo pasa niti nekog prodora jos od Real Madrida. Za njega je bolje sto je otisao u Englesku jer to je liga koja jest fizicki brza ali igraci u odvrani u toj lizi su bar za nivo nizi inteligentni nego sto su to Italijani.
Kugla
Koji ti fudbal pratis
user1630404539
Nemas ti pojma. Cuj, 80% golova iz penala. Idi igraj klikera.
emirduvnjak
Cavani je gospodin svaka mu cast al CR7 je institucija
DamirS
Gospodski bi bilo da je Ronaldo ostavio 7 Cavaniju i izabrao neki slobodan broj.
user1629056604
E da znas da si upravu jedino ispravno
user1630404539
On je taj broj uzeo, sigurno zbog toga, sto jr stvorio brend sa tim brojem. Vec jednostavno, neki ne podnese Ronalda. Pa sad pljuju.
Matic
Najbolji igrac svih vremena i treba da bira broj koji zeli
user1607499935
A Messi nije ni pomisljao uzeti od neymara 10. Neko postuje suigrace, a neko ne.
Ade1
Ljudi moji pa sta vidite li vi sta pišete, pa ovdje se radi jednom od najboljih sportista u zadnji nekoliko godina, pa Cavani bi sam dao broj 7 da ga niko nije ni pitao to su sportisti oni znaju sta Ronaldu znaci Junajted i sta Junajtedu znaci Ronaldo a vi i dalje pametujte oko Citya i kako su stvari bile a Evra je pokazao poruke i sve je jasno bilo ko dan Manchester je rekao kad Ronaldo bude htjeo da dodje uvjek je dobro došo a kakav crni City
user1607499935
Ukucaj na googlu: Procurio audio snimak Ronalda u kojem je priznao da je bio blizu Manchester Cityja
user1607499935
I sta je bilo jasno kao dan? Evra je pokazao poruke od istog onog dana kada je Ronaldo potpisao za United.
papirna
Bravo ade1 bas tako,sportski i gospodski od kluba,Cavanija i Engleskog saveza,lijep gest dobrodoslice ipak je to Ronaldo!CR7 brend!Svi su na dobitku sa njegovim dolaskom
Ade1
Hahaha pa sto nije otiso za City, kad se pojavila mogućnost da moze da dodje u United on je došo I tu se sva priča završava pa nije to bolan rasprava ko ovdje na ss.ba
user1607499935
Ade1, nije otisao u City zato sto ga Guardiola nije htio. Sta ce mu igrac koji kvari atmosferu u timu i koji mu moze narusiti autoritet u svlacionici? Otjerao je Ibru iz Barce upravo zbog toga.
user1607499935
Ade, zasto su onda navijaci Uniteda palili njegove dresove? Zato sto svi znaju da je izdajnik.
King_Kenny
@Ade1 ...ne radi se ovdje o tome sto je on vratio svoj bivsi broj,nego o tome da se to radi mimo pravila,odnosno mijenjaju se pravila zbog miljenika FA Engleske,ono sto nikad nije moglo,sada moze zbog Manchester Uniteda i Ronalda...i po ovome se vidi kakvu zastitu FA taj klub uziva.
Adis12345
Nije ni Fa Engleske glupa ucinit ce 1000 promjena radi para.. prvo koliko ce se to Fa isplatiti tv prava razni marketinzi..u sat vremena popadale su stranice Junajteda Sky sporta preko 12milona lajkova bilo za sat vremena covjek nije sutno loptu a zaradio junajtedu 250 mil..akcije junajteda skocile za 8%..zato ne lupaj jer kad bude trebo debitovat protiv nju kastla to ce biti bum..kavanije je sam odlucio da mu da 7..prelazak mesija u psg nije ni upola bio bum poput ovog ronaldovog...e kakav ce biti vidjet cemo ali klinci ce imati od koga uciti donjet ce potrebni karakter timu.odlicno se poznaje sa fernandesom.
Ade1
To su plali dresove oni koji pojma nemaju ko je Ronaldo i sta je uradio za Manchester
Ade1
@Adis12345 bas tako, konačno neko da shvati o čemu se ovdje radi
King_Kenny
...znaci vec je poceo da iznosi zahtjeve,a ovi da mu udovoljavaju hahahahhahahha...znao sam da ce on traziti da mu se vrati broj,nije tu Cavanija niko nista ni pitao.
IvanKing
Nije on ništa rekao o tome već je uprava kluba vjerojatno pitala Cavanija dali bi dao 7 Ronaldu i on rekao da nije problem i onda uprava stupila u kontakt sa FA, a oni što su odobrili je vjerojatno razlog to što je on jedan od najomiljenijih igrača koji su ikad igrali u premier ligi, da je UTD pitao da Greenwood dobije 7 naravno da bi odbili ali eto mogao je igrat i sa 28 jednu sezonu , ali ovako žele da ostave brend CR7.
Goldfinger
Ronaldo odbio City? Dajte ljudi, nemoj da se sprdamo. Lik bi ladno prešao u City, ali City nije imao toliku želju za njim. Svi znamo kako se igra kod Gvardiole i kakav odnos imaju Ronaldo i Gvardiola.
Kiss
Pojasni molim te kakav to oni odnos imaju i kako se to "igra" kod Gvardiole
realno_govoreci
Hahahha zna Bosnjo sve osim kako popraviti stanje u svojoj kuci i avliji
King_Kenny
@Kiss ...evo ja cu ti pojasniti...Ronaldo kao prvo ne bi mogao doci kod Guardiole u ekipu i dobiti Sterlingov broj 7 dok je ovaj u ekipi...ne bi mogao Guardioli odredjivati smije li ga zamijeniti u 80. minuti ili ne...ne bi mogao izvoditi svoje cuvene slobodnjake i razbijati jaja igracima u zivom zidu pored 5 boljih izvodjaca u ekipi...ne bi mogao sutirati penale,ako ima neko ko ih sutira bolje...ne bi mogao zahtijavati da svaki napad ide preko njega i da se lopta u napadu dodaje samo njemu...Arapi su vjerovatno bili zagrizli iz marketinskih razloga,ali Guardiola njega ni u ludilu nije zelio u ekipi i zato nije ni doveden...on da je bio zainteresovan za njega on bi ga doveo jos prije nego je presao u Juventus...
user1607499935
Smrad je htio da ode u city i to svi znaju. Ukucajte na googlu: Procurio audio snimak Ronalda u kojem je priznao da je bio blizu Manchester Cityja
Goldfinger
Bravo druže sve si objasnio. Uz to voli rotirati igrače. 2 utakmice igraš pa 2 ne igraš
IvanKing
Tu je pitanje i do odnosa npr Messiju je u Barci omogućio sve , Ibru je istjerao jer mu se nije sviđao njegov karakter, pročitao si sigurno vijest što je rekao na telefonu Ronaldu, "Preživjet ćemo nekako zajedno,ali ne obećavam ti ništa", dobio bi maximalno penale jer je najbolji izvođač penala na svijetu,slobodnjake vjerojatno teško osim ako De Bruyne ne igra, ali ne bi imao autoriteta sigurno kao što je imao u Juveu, gledaj samo prvu sezonu Allegrijevu i njegov autoritet u klubu i ove dvije sezone dok su bili Sarri i Pirlo , ako si takav igrač ne smije te se vaditi , pa gledaj Barcine prijašnje utakmice koje su vodile po 3,4 na prema nula, gotove utakmice,ako Messi nije zabio slučajno nije ga se smjelo vaditi ni u ludilu, a čak i kad je zabio opet ga nisu vadili iz gotovih utakmica jer je ganjao rekorde i statistiku Ronalda dok je bio još u ligi s njim, tako da to Ronaldu sigurno ne bi odgovaralo,dok je u Unitedu miljenik i ako ga jednu utakmicu OGS stavi na klupu fanovi bi poludili eto ti razlika, pa svatko bi odabrao tako kad bi mogao realno gledajući, ne može mu se zamjeriti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.