Cristiano Ronaldo seli u London? Održan je važan sastanak

Sada na meti Plavaca

Cristiano Ronaldo seli u London? Održan je važan sastanak

E. Škorić

Vlasnik Chelseaja Todd Bolly susreo se s poznatim portugalskim agentom Jorgeom Mendesom, a jedna od tema razgovora bio je i mogući prelazak Cristiana Ronalda u londonski klub.

Prije mjesec dana konzorcij na čelu s američkim biznismenom Toddom Bollyjem kupio je Chelsea, koji prolazi kroz velike strukturne promjene, a Plavci nisu ostvarili još nijedan transfer ovog ljeta.

Međutim, čini se da je Bolly vrlo aktivan. Tačnije, američki biznismen se, kako prenosi Athletic, sastao u Portugalu s agentom Jorgeom Mendesom. Razgovaralo se o Ronaldovom prelasku na Stamford Bridge, nakon razočaravajuće sezone za Portugalca u Manchester Unitedu.

Chelsea se smatra jednim od najzainteresovanijih timova za Ronalda, a prethodno se spominjalo da ga Bayern želi, iako su Bavarci ubrzo demantovali tu vijest.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ronaldo je rekao da nema ništa protiv ostanka u Manchester Unitedu, ali definitivno želi da igra Ligu prvaka, zbog čega se ne isključuje transfer u neki od klubova koji će se takmičiti u najelitnijem klupskom takmičenju.

Podsjetimo, Ronaldo je postigao 24 gola i dodao tri asistencije u 39 utakmica u sezoni 2021/2022. u Manchester Unitedu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Ronaldo neće nikad ostati u Man Utd. A jedini razlog je Liga Prvaka. Čovjek želi da bude najbolji i na velikoj sceni čovjek živi od toga.
9 2
Mele
Platili ga 20 miliona, to on sam moze da plati i da ide u drugi klub, Ronaldo je kao nekada EPP, covjek je institucija za reklame. Sigurno moze vise njih da ga plati, Psg, Real, Chelsea itd ..
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi