Cristiano Ronaldo danas propušta tradiconalnu prijateljsku utakmicu Juventusa

Igraju protiv Villar Perose

Cristiano Ronaldo danas propušta tradiconalnu prijateljsku utakmicu Juventusa

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa danas u svom trening centru igraju pripremnu utakmicu protiv Villar Perose.

Juventus tradiconalno pred početak svake sezone igra protiv Villar Perose, a tako će biti i ovaj put. Stara dama će u svom trening centru ugostiti italijanskog niželigaša, ali bez svog najboljeg igrača.

Naime, današnju pripremnu utakmicu će propustiti Cristiano Ronaldo koji ima malih problema s povredom. Radi se o istegnuću, ali nije u pitanju ozbiljnija povreda i očekuje se da Ronaldo bude u punom pogonu do kraja sedmice.

Ovo je loša vijest za navijače Juventusa koji su u velikom broju najavili dolazak na ovaj meč i to kako bi na djelu vidjeli Ronalda, ali na njihovu žalost ostati će uskraćeni za to.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus novu sezonu počinje za deset dana kada će u okviru prvog kola Serije A prvak Italije igrati protiv Parme.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi