Cristiano Ronaldo dao gol u humanitarnoj utakmici, a s njim gol proslavio i protivnički igrač

Nije mogao da odoli

Cristiano Ronaldo dao gol u humanitarnoj utakmici, a s njim gol proslavio i protivnički igrač

Endin Čaušević

U Torinu je sinoć odigrana humanitarna utakmica na kojoj je učestvovao veliki broj poznatih fudbalera, ali i vozači Formule 1.

Humanitarna utakmica privukla je veliki broj navijača, a stadion u Torinu bio je ispunjen do posljednjeg mjesta. Na ovom meču igrao je i Cristiano Ronaldo koji je bio u ekipi s Tottijem, Pirlom, Nedvedom i vozačima Ferrarija Vettelom i Leclercom.

Na ovom meču navijači su mogli vidjeti odlične poteze i uživati u pravoj fudbalskoj predstavi. Ronaldo je bio posebno raspoložen za igranje, te je čak postiao nekoliko golova, a na protivničkom golu bio je Buffon.

Nakon jednog od golova Ronaldo je proslavio u svom poznatom stilu, a cijeli stadion je za njim uzvikivao "Si". Čak mu se priključio i jedan od protivničkih igrača koji jednostavno nije mogao da odoli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi