U Rusiji priznat fantomski gol Cristiana Ronalda!

From Russia with love

U Rusiji priznat fantomski gol Cristiana Ronalda!

S. Grebović

Fudbalska Evropa i dalje bruji o utakmici između Srbije i Portugala, odnosno o detalju pred sami kraj ovog meča.

Igrala se sudijska nadoknada pri rezultatu 2:2 kada je Cristiano Ronaldo izbio ispred golmana Srbije, zaobišao ga i šutirao, a loptu sa ili iza gol crte skinuo stoper domaćih Stefan Mitrović.

Mnogi su podjeljenog mišljenja oko toga da li je lopta prešla gol crtu, ali se pištaljka Dannyja Makkeliea nije oglasila.

To je izvalo neviđeni bijes kod Ronalda koji je potpuno izgubio živce zbog čega mu je holandski arbitar pokazao žuti karton. Igrač Juventusa je potom samovoljno otišao u svlačionicu.

Ako pitate jednu moskovsku kladioničarsku kompaniju, Ronaldo je postigao gol tom prilikom i Portugal je slavio!

Da, dobro ste pročitali. Jedna ruska kladionica je odlučila da svima onima koji su odigrali da će Ronaldo i drugovi pobjediti priznaju dobitak.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Također su priznali pogodak Portugalca u ovom susretu.

Tako su evropski prvaci makar negdje na papiru došli do pobjede u Beogradu, ali mala je to utjeha za Cristiana Ronalda koji sasvim sigurno i dalje ne može da se pomiri sa sudbinom.

Top Komentari

MaDaj
Samo ste vi "Podijeljenog misljenja".. fakat i sudija se izvinuo zbog promasaja ... hahaha
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi