Neki će reći da je pravi sretnik, ali rijetko ko može u istu rečenicu s Ronaldom!

Famozni Portugalac

Neki će reći da je pravi sretnik, ali rijetko ko može u istu rečenicu s Ronaldom!

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je ovog ljeta napustio Juventus te se nakon 12 godina vratio u Manchester United. 

Ronaldo je jedan od najboljih strijelaca u historiji, s vremenom je prilagodio svoju igru te postao klasična mašina za postizanje golova.

Nerijetko slavni Portugalac zna imati i sreće, tako je bilo i protiv West Hama kada je postigao jedan od najlakših golova u karijeri. 

Naime, Fabianski je uspio odbraniti nakon ubacaja Brune Fernandesa, a na odbijenu loptu je opet natrčao Ronaldo i zatresao mrežu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

VAR je pokazao da nije bilo ofsajda, pa je pa je tako CR7 stigao do svog četvrtog gola na tri dosadašnja meča u povratnčkom mandatu.

Gol pogledajte ovdje. 

Top Komentari

King_Kenny
...padavicar sestru j*bo svoju onu odvratnu,vec 3 puta simulira i pada po sesnaestercu,trazi penal,sudija mu jos zuti ne pokazje...zaboravilo g*vno da je VAR uveden i u Engleskoj.
3 8
Robijasi_It
Sa njim ne moze niko vec je dosta puta pokazao
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije