Godine prolaze, ali on je isti: Ronaldo zabio gol za United i u Ligi prvaka!

Tri gola na nepuna dva meča

Godine prolaze, ali on je isti: Ronaldo zabio gol za United i u Ligi prvaka!

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo nastavlja golgetersku seriju u dresu Manchester Uniteda.

Ronaldo se nedavno vratio u Manchester, a večeras je za ovaj klub odigrao prvi meč u Ligi prvaka još od 2009. godine.

Bilo mu je potrebno samo 13-14 minuta da zatrese mrežu Young Boysa za vodstvo Uniteda od 1:0. Njega je prethodno sjajnom loptom proigrao Bruno Fernandes.

Ronaldu je ovo inače 177. nastup u Ligi prvaka i tako se izjednačio sa Ikerom Casillasom po broju utakmica u najelitnijem klupskom takmičenju, a ovo mu je bio 135. pogodak u Ligi prvaka i tu je nedodirljiv.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo da je ovo njegov drugi meč od povratka u Manchester. Prvi je odigrao u subotu protiv Newcastlea, kada je postigao dva gola.

Gol Ronalda u Švicarskoj pogledajte OVDJE.

Top Komentari

Klicko
Hahahaha znao sam.Dok je Young Boysova,Bate Borisovih,Cska Moskvi,Luxemburga,Malti,Andora itd itd on ce bit najbolji strijelac
6 12
Edin Merlin
Voljeli ga ili ne,jednostavno on je najveći svih vremena…!!!! GOAT
10 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi