13

Komentari (13)

nedoni46
da je ispo picka okretanjem guzice, jest, da je zivi kompletan uzasan jest, ali ipak mislim da je ovo najvise golmanov gol.
C.Banks
Ronaldo slavi u svom stilu okretom nazad
sdsport15
Ovo svi sto bezuslovno psuju, pametuju i analiziraju, 100% pali na kladionici:-)
cccccc
Ronaldo je bezkarakterna pi*kica od čovjeka. Ako se bojiš lopte izađe sa terena i igraj balet. Pa ovo se ne radi ni na ulici kada igraš fudbal sa drugovima jer znaš da će te ismijavati. Ali svoje lice je pokazao prošle sezone kada je proslavio gol protiv bivšeg kluba Uniteda...Jadnik.
Mehinaldo
Ma debili to je sve kontaju ma nece a on ga zabi bgm i nek je ali je po meni sudija debilan malo ispao prestrog penal realno za osminu finala lige prvaka a isto tako mogao je i drugi zuti oprostiti jer je puno u igri Ali je svakako bolja ekipa u dvije utakmice prosla realno juve nije zasluzio tromo igraju bez ideje sve im je nazor ruzno ih je gledati ako neko malo bljesne to im je sve losi igraci ronaldo realno u ovakvoj ekipi koja mu nemoze praviti sto posto prilike nema sta traziti on sam ne moze napraviti visak
Mele
Nije samo Penaldo kriv, Morata skace prvi prije lopte, Cuadrado prati onog igraca Seville , Rabiot isto , svi su podjednako krivi. Capello na tv se cudio isto, da li je ovo moguce da su napravili . Sa igracem vise, nisu ni zasluzili, ako ne mogu da daju 3 gola, a da ne prime 2, neka su ispali.
K79
Prije da je Rabiotu prosla lopta ispod noge, sto kazes svi su krivi
Bronson94
Zivi zid nemoze picckastiji bit, spanjolac, francuz u njemu Ovaj gol ide i na dusu golmana, Lose postavljen zivi zid
Mele
Daleko je bilo od gola, trebao je golman ipak ovo da izbaci u korner, slazem se.
El_Matador
Ja evo u nevjerici. Vjerujete li vi ljudi?
struja
Kukavicki zid ili licni doprinos porazu.bravo za Porto! jer sa igracem manje.....
Marco_Materazzi
okrenuo se i ronaldo prema golu da vidi majstoriju, u stilu ronaldinha
IvanKing
Jest Majstorima puko lik svom snagom po podu kud puklo da puklo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.