Niko nije očekivao Mbappeov komentar na objavu Ronalda, a onda smo vidjeli kakav je on gigant

Dokaza kakav status ima u svijetu sporta

Niko nije očekivao Mbappeov komentar na objavu Ronalda, a onda smo vidjeli kakav je on gigant

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo u suzama je završio svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru nakon što je Portugal doživio šokantan poraz u četvrtfinalu od Maroka i mnogi smatraju da je to bio njegov zadnji nastup na Mundijalu, ali sinoćnja poruka je vratila nadu da bi ga mogli gledati na ovom takmičenju i za četiri godine.

Ronaldo se nakon neočekivanog ispadanja Portugala sa Svjetskog prvenstva odlučio oglasiti na Instagramu kako bi se zahvalio navijačima na podršci, ali nije htio da potvrdi da je za njega ovo bio posljednji Mundijal u karijeri.

Mnogi smatraju da Ronaldo ima namjeru da se pojavi na Svjetskom prvenstvu i 2026. godine iako će tada imati već 41 godinu, no očito je da želi imati još jedan pokušaj da osvoji ovo veliko takmičenje.

Ronaldova poruka izazvala je dosta pažnje na društvenim mrežama, te je on poručio da je uvijek davao svoj maksimum u dresu reprezentacije Portugala i da je njegov san što se Mundijala tiče završen, no onda se oglasila njegova sestra.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmB-vaEoR5z/[/instagram]

Posebnu pažnju svojim komentarom izazvala je njegova sestra Katia Aveiro koja je dala naslutiti da bismo mogli Ronalda gledati i na narednom Mundijalu koji će se igrati u Kanadi, Americi i Meksiku.

Oglasi

"S 41 ste u najboljoj formi svog života!", napisala je Katia ispod Ronaldove objave i dobila je skoro 50.000 lajkova za svoj komentar koji je oduševio fanove kapitena reprezentacije Portugala.

No, kakav status Ronaldo ima u svijetu sporta najbolje su pokazali i ostali komentari koji se mogu vidjeti na njegovoj objavi.

Podršku Ronaldu pružio je i Kylian Mbappe koji još nastupa na Mundijalu jer je Francuska uspjela da prođe u polufinale gdje ih očekuje upravo susret protiv najveće senzacije Maroka.

Međutim, pored Mbappea oglasilo se i još nekoliko velikih zvijezda, a tu se izdvajaju legendarni Pele, LeBron James, Vinicius Junior, Jamie Foxx, Sami Khedira i mnogi drugi.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

   Samo neki od komentara koje možemo vidjeti ispod Ronaldove objave na Instagramu

Ronaldo je na ovu objavu dobio skoro 30 miliona lajkova što je jedan od rekorda na Instagramu, ali to i nije čudo jer ga na ovoj društvenoj mreži prati čak 513 miliona što je apsolutni rekord.

Za Ronalda je titula Svjetskog prvenstva jedina koju nije uspio da osvoji u svojoj nevjerovatnoj karijeri, a da li će odustao ili će imati još jedan pokušaj na samom zalasku karijere ostaje nam da vidimo.

Promo

Top Komentari

user1666374721
Mbape ga podržava sad kad je ispao iz daljeg takmičenja, pitanje je bili se oglasio da je Portugal još u igri, sličnog su njih dvojica karaktera.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi