Ipak nije kraj? Ronalda gledamo i za četiri godine, stigla poruka koja je velika nada za to
Sestra Cristiana Ronalda dala veliku nadu.

Da li će još jednom pokušati?

Ipak nije kraj? Ronalda gledamo i za četiri godine, stigla poruka koja je velika nada za to

E. Ganibegović

Iako je i sam objavio da je za njega san o osvajanju Svjetskog prvenstva ugašen, čini se da ipak ima nade da još jednom pokuša i da Cristiana Ronalda vidimo i na Svjetskog prvenstvu 2026. godine.

Portugal je jučer u četvrtfinalu završio nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a bolji od njih bio je Maroko s 1:0.

Cristiano Ronaldo je u suzama napustio teren, a danas je objavio poruku u kojoj kaže da je san o osvajanju Svjetskog prvenstva s Portugalom za njega i definitivno ugašen.

"Osvajanje Svjetskog prvenstva sa Portugalom je bio najveći i najambiciozniji san moje karijere. Srećom, osvojio sam mnogo naslova, uključujući i reprezentaciju, a moj najveći san je bio podići ime naše zemlje na najvišu svjetsku scenu. Borio sam se za to i jako sam se borio za svoj san.

U pet nastupa na Svjetskom prvenstvu u prethodnih 16 godina, uvijek sam uz saigrače i podršku miliona Portugalaca davao sve od sebe. Ostavio sam sve na terenu. Nikada nisam pobjegao od borbe, nisam odustao od svog sna. Nažalost, on je jučer završio.

Oglasi

"Ne isplati se reagovati vruće glave, samo želim da svi znaju da je puno toga rečeno, mnogo toga napisano i nagađano, ali moja posvećenost Portugalu nije se promijenila nijednog trenutka. Uvijek sam bio osoba koja se borila za svačiji cilj i nikada ne bih okrenuo leđa svojim saigračima ni svojoj zemlji.

Za sada nemam više reći. Hvala ti Portugale. Hvala ti Katare. San je bio lijep dok je trajao", napisao je Ronaldo.

Sada ipak stiže poruka nade da bismo Ronalda mogli gledati i za tri i po godine u Kanadi, SAD-u i Meksiku.

Njegova sestra Katia Aveiro objavila je na Instagramu jasnu poruku: "S 41 ste u najboljoj formi svog života!"

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Jasno je da misli na svog brata koji će tada imati 41 godinu, te se očito i ona nada da će ga ponovo gledati na Svjetskom prvenstvu. 

Top Komentari

MaDaj
hahahha koja komedija ovaj covijek postaje, od legende i po mnogima najveceg koji je ikad sutnuo loptu, spao je na nivo sapunice, fakat kad god cujem neku izjavu oko njega i njegove "porodice" podsjeti me na Esmeraldu ^_^
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi