Najnovija Ronaldova objava dokaz je koliko lažnog sjaja ima na društvenim mrežama

Detalj s debija u saudijskoj ligi

Najnovija Ronaldova objava dokaz je koliko lažnog sjaja ima na društvenim mrežama

E. Ganibegović

Na društvenim mrežama uglavnom možemo vidjeti samo ono najljepše od ljudi ili čak i nešto loše, ali lijepo upakovano. Da je to itekako moguće pokazao je Cristiano Ronaldo, apsolutni kralj društvenih mreža.

Cristiano Ronaldo je konačno debitovao u Pro ligi Saudijske Arabije. Njegov Al-Nassr s 1:0 je bio bolji od Al-Ettifaqa, a Portugalac se nije upisao u strijelce.

Gol nije dao, ali je zato imao jedan pokušaj makazica i to dosta loš. Skočio je i pokušao šutirati, no promašio je cijelu loptu.

Poslije utakmice, Cristiano Ronaldo je nekoliko fotografija s debija objavio na svoj Instagram profil, te u opis napisao:

"Prva utakmica, prva pobjeda - bravo momci. Hvala svim fanovima na nevjerovatnoj podršci."

Oglasi

Za oko je mnogima zapala jedna od fotografija koju je Ronaldo objavio, a tiče se upravo neuspjelog pokušaja makazica.

Objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako se u zraku sprema udariti loptu. Zaista sjajno izgleda, no stvarnost je, kao što ste vidjeli, bila posve drugačija.

Opis nije dostupan.

Živimo u vremenu društvenih mreža na kojima je mnogo lažnog sjaja, a sada je to pokazao i kralj Instagrama - Cristiano Ronaldo. 

Top Komentari

Benz
A cekaj, sta to znamo majke ti.. kad vec kacite ovako glup tekst, mogli bi i da pokazete i dokazete sta je "lazni sjaj"
0 1
denimen9
Čist penal na kozi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi