10

Komentari (10)

Manager
"Počeo sam gladovati, nakon poraza, nakon pobjeda koje su trebale postati početna točka" ???
user1676377964
E čuj najboljeg igrača svih vremena??? :-)
user1676560946
Najboljeg svih vremena ??????, lik nije ni medju top 5 ikada kada pitate 90% profes igraca i top 20 trenera ga ne stavlja medju top 5, jedino djecurlija i instagram zaludjenici ga nazivaju najboljim ??? svasta
Picasso
Sto se zamaras tim stvarima? Ni iz dzepa ni u dzep ti.
user1676235346
Ko je to onda najbolji svi vremena po tebi ko je to top 5
user1701092233
Ta ti znas ko je najbolji.. Piši te zareze i suti,nepismeni
DamirS
Ok, možeš biti fan Ronalda....čovjek je vrhunski fudbaler, među 3 najbolja svih vremena. Ali reći da je najbolji je u najmanju ruku smiješno. Ako pogledate na YT ili na goolgu, vidjećete da postoji bezbroj analiza i top lista najboljih fudbalera, od prestižnih sportskih medija pa do nekih individualno sastavljenih lista. Od 100 takvih top lista, možda ćete na njih 10 naći Ronalda u top 3 (ni na jednoj nije prvorangirani), na ostalih 90 ćete vidjeti Maradonu, Messija i Pelea. Pa ne znam otkud vama ideja da je najbolji. Sutra će nekom vašem novinarčiću pasti na pamet da napiše kako je Ibrahimović najbolji. Uozbiljite se malo.
BAJSJECAR1977
še 1,ki si ga drka na barciko
BAJSJECAR1977
še 1,ki si ga drka na barciko
Ss.ba
E cuj Maradona bolji od Ronalda. Pa bolan,lik se u 30 godini predoziro od droge. A o ostatku karijere da ne govorim. Kratka kao februar. Statistika govori ko je najbolji,golovi i odigrani susreti. A jednog Pelea koji je igrao cijelu karijeru u Brazilu je glupo stavljat u isti kos sa ovima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti