Cristiano Ronaldo je tu, ali Toni ne smatra da će biti najbolji strijelac

Nekadašnji napadač Fiorentine i Bayerna

Cristiano Ronaldo je tu, ali Toni ne smatra da će biti najbolji strijelac

Nekadašnji napadač Fiorentine i Bayern Minhena Luca Toni iznio je svoja predviđanja pred početak nove sezone u Seriji A.

Naravno, mnogima će biti vrlo zanimljiva borba za prvog strijelca lige, a to je nagrada koju je Toni svojevremeno osvajao u dresu tima iz Firence. On smatra da će se u predstojećoj sezoni za istu boriti napadači Juventusa, Milana i Intera - Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain i Mauro Icardi.

Dakle, nije spomenuo bh. napadača Edina Džeku koji je pretprošle sezone bio prvi golgeter sa 29 postignutih golova.

"Dovođenjem Ronalda, Juventus je prisilio i ostale timove da budu aktivni na transfer tržištu. Inter je obavio zaista sjajan posao, doveli su De Vrija i Asamoaha kao slobodne igrače, onda su došli i Radja Nainggolan, Keita Balde...", rekao je Toni pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U međuvremenu, Higuain će Milanu dati kvalitet više. Ronaldo, Higuain i Icardi mogu postići preko 30 golova u ligi. Bit će to sjajna borba, Ronaldo je superstar, a dvojica Argentinaca su prave životinje u petercu. Moje predviđanje? Pipita (Higuain) će biti prvi strijelac", poručio je Toni.

Top Komentari

DamirT
Higuain ce se borit za prvog strijelca lige HAHAHAHAHAH
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi