Totalni raskol između Juventusa i Ronalda: Stara dama u Londonu pronašla "dostojnu" zamjenu

Senzacionalan transfer u najavi

Totalni raskol između Juventusa i Ronalda: Stara dama u Londonu pronašla "dostojnu" zamjenu

A. Čaušević

Cristiana Ronalda više nećemo gledati u dresu Juventusa. Poništeni gol u nadoknadi protiv Udinesea je bilo posljednje što je uradio kao fudbaler Bianconera.

Cijeli dan je Jorge Mendes radio kako bi odveo Ronalda iz Torina nakon što je najpopularniji fudbaler današnjice sam izrazio želju za odlaskom i da mu se pronađe bolji tim. 

Posljednje vijesti s Apenina govore da je došlo do totalnog raskola između Ronalda i Stare dame te da je 36-godišnjak praktično bivši igrač najtrofejnijeg italijanskog kluba. 

CR7 će karijeru nastaviti u Manchester Cityju. Mendes je ubjeđivao Građane da pošalju zvaničnu ponudu na Juventusovu adresu što će se uskoro i desiti. Transfer neće biti manji od 25 miliona eura. 

U međuvremenu stižu i informacije o mogućoj zamjeni za Ronalda. Koliko-toliko dostojna zamjena detektirana je u Londonu.

Oglasi

Tuttomercato navodi da će Juventus svoje resurse usmjeriti na dovođenje Pierra-Emericka Aubameyanga, napadača Arsenala koji je u srijedu postigao hat-trick protiv WBA.

Staroj dami je nakon izvjesnog odlaska Ronalda neophodan napadač, a izbor bi vrlo lako mogao pasti na Gabonca koji zbog problema sa malarijom iza sebe i nema baš pohvalnu sezonu. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno i 32-godišnjak nema ništa protiv odlaska iz Arsenala pa će biti zanimljivo ispratiti ostatak prijelaznog roka.

Luka Jović, Dušan Vlahović i Moise Kean su također neka od imena koja se spominju kao moguća zamjena za Ronalda. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MUFCDOGROBA
I malo mog respekta je izgubio. Pu sugo mrtvi nije ni cudo sto mi je abog ukazao na vrijeme da si *****a od covjeka i da je Messi klasa iznad tebe. Sad dislajkajte do sutra svaki navijac od Utd ce vam isto potvrdit od ovog trenutka
5 16
Matic
Gospodin i najveca legenda svih vremena
5 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi