Pojavile se poruke koje je Ronaldo razmijenio s poznatim trenerom: "Jesi li spreman da me treniraš?"
Foto - EPA

Želja je postojala...

Pojavile se poruke koje je Ronaldo razmijenio s poznatim trenerom: "Jesi li spreman da me treniraš?"

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo (37) povezivao se ovog ljeta s brojnim evropskim klubovima.

Cristiano je, prema izvještajima ogromnog broja sportskih medija sa Starog kontinenta, imao namjeru napustiti Manchester United, ali to se na kraju nije dogodilo.

Portugalac je putem agenta Jorgea Mendesa svoje usluge nudio Chelseaju, Bayernu, Sportingu te ekipi Napolija. Međutim, do transfera nije došlo.

CR je bio spreman otići u Napoli. Amazon je objavio navodne poruke koje je Portugalac razmijenio s trenerom ovog kluba Lucianom Spallettijem.

"Želiš li me trenirati? Jesi li spreman za to?", navodna je poruka koju je Cristiano Ronaldo uputio Lucianu Spallettiju.

Odgovor iskusnog trenera bio je očekivan. Spremno je čekao legendarnog napadača.

Oglasi

"Spreman sam. Ako dođeš, bit će mi velika čast", odgovor je kojeg je poslao Spalletti.

Na kraju do saradnje nije došlo. Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis tvrdi da nikakvih pregovora oko angažmana Ronalda nije bilo i 37-godišnji fudbaler je ostao u Manchester United.

Potražite više informacija na temu Serie A:

A na Old Traffordu se Portugalac itekako muči. Ove sezone startovao je u samo dvije utakmice i još uvijek je bez pogotka i asistencije.

Ipak, treba istaći da Ronaldo nije prošao pripreme s ostatkom ekipe. On se priključio neposredno pred početak prvenstva i možda tu treba tražiti razloge nešto lošije forme.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti