Najveći ikad je stigao u grad: Mravinjak ispred hotela, navijači satima čekaju samo da poviri!

Cristiano Ronaldo u centru pažnje

Najveći ikad je stigao u grad: Mravinjak ispred hotela, navijači satima čekaju samo da poviri!

Admin Čaušević

Totalna ludnica ispred madridskog hotela. Krivac za sve je možda i najveći fudbaler u historiji fudbala - Cristiano Ronaldo. Možda i to najbolje govori koliko je zapravo Portugalac slavan i popularan širom svijeta. 

Ronaldo je u nedjelju zajedno sa partnericom Georginom Rodriguez stigao u Madrid gdje će provesti nekoliko dana, a vijest se brzo stigla do njegovih fanova.

Najbolji strijelac u historiji Reala je odsjeo u svom hotelu Pestana CR7, a ispod prozora stvorio pravi mali mravinjak i brojni navijači su čekali da vide svog sportskog idola.

Neki su i satima čekali ne bi li im slavni Portugalac dao neki znak što je najbolji pokazatelj popularnosti ovog 38-godišnjka gdje se god pojavi.

Inače, Ronaldov dolazak u Madrid nema nikakve veze sa eventualnim povratkom u Real jer iskusni fudbaler prije nekoliko dana poručio da ostaje u Al Nassru.

Oglasi

"Sretan sam ovdje, želim da nastavim ovdje i nastavit ću ovdje. Prema mom mišljenju, ako uspiju u onome što su zacrtali u narednih pet godina, Saudijska Arabiaj će imati jedno od najboljih pet prvenstava svijeta", rekao je Ronaldo za sudijske medije.

Poslije okočane sezone kratko je radi promotivnih aktivnosti u Singapuru, a sada je u Madridu kako bi vidio svoje prijatelje, ali i radi partnerice Georgine.

Naime, Georginina sestra Ivana je diplomirala, dok i Ronaldo u narednim danima namjerava promovisati svoj novi posao, u pitanju je proizvodnja i prodaja mineralne vode.

Nakon okončanih poslovnih obaveza Ronaldo će put Portugala gdje ga očekuju pripreme za junske mečeve, između kojih je i duel protiv Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

CR7 je daleko ispod svog nivoa i ne može se pohvaliti nekom formom, ali i kao takav sigurno će predstavljati veliku opasnost za sve izabranike Faruka Hadžibegića.

Podsjećanja radi, utakmica Portugal - BiH u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igrat će se u Lisabonu, 17. juna.

Top Komentari

user1676377964
E čuj najveći, po čemu? :-)
2 3
user1676560946
Kakav naslov, lik nije ni medju top 5 svih vremena, svasta
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti