Manchester City ponudio Ronaldu dvogodišnji ugovor
Foto - EPA

Portugalac želi otići

Manchester City ponudio Ronaldu dvogodišnji ugovor

Midhat Šljivak

Engleski prvak Manchester City ponudio je dvogodišnji ugovor Cristianu Ronaldu.

Portugalska zvijezda silno želi napustiti Juventus do kraja prelaznog roka, a njegov agent Jorge Mendes stigao je sinoć u Torino kako bi obavio razgovore o odlasku svog klijenta.

Ugledni novinar Gianluca Di Marzio tvrdi da je City ponudio Ronaldu dvogodišnji ugovor sa platom od 15 miliona eura po sezoni.

Međutim, torinski velikan nema namjeru da se lako odrekne Ronalda. Za njegove usluge traže 25 miliona eura, no Građani nemaju namjeru da išta plate.

Također, razmatra se mogućnost određene razmjene. Juventus bi najradije Gabriela Jesusa, ali City ne želi ni da čuje za ovu razmjenu jer Pep Guardiola želi Brazilca u svom timu.

Navodno su šanse za odlazak Ronalda iz Juventusa u Manchester City 50 posto. Očekuje se da u narednim danima dodatno pojača pritisak na rukovodstvo Stare dame i neće biti nikakvo čudo ako CR napusti Bianconere.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cristiano Ronaldo je u dresu Juventusa od 2018. godine Odigrao je ukupno 134 utakmice i zabio je 101 pogodak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

cogoH
Ne mogu da vjerujem da Klix.ba prije vas objavi vijest o sportu... jos isti tekst imate ..tanki ste postali skroz
4 0
DR_GAZiJA
Pa izvor informacija im je i klix...osim fb i instagrama..
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi