9

Komentari (9)

davide.azzurri
Dokaz da mozes biti top igrac ali ako nemas karakter u zivotu zavrsis na niskim granama
Arnel925
Šta reći drugo nego vidi ćemo ga na djelu. Dosta se priča i piše o Ronaldu. Ali Manchester United je jedan od najveći klubova na svijetu. I ostati tu nije propast za Ronalda. Engleska liga niti jednoj ekipi ne garantuje ligu prvaka. To je razlika između lige koju je Ronaldo izabrao i lige koju je Messi izabrao.
adnanski
Nije on izabrao nista, jednostavno nije imao gdje drugo a zelio je pobjeci iz Juventusa...i prije ManU-a se nudio boljim ekipama ali je dobio odbijenice...sad vjerovatno zali sto je pobjegao iz Torina jer nema LP i sada njegova narav dolazi do izrazaja gdje iako je neupitno kakav je igrac niko ga ne zeli...
King_Kenny
...Penaldo postaje Klupaldo,a Messi ce svakako oboriti vecinu tih njegovih rekorda do kraja karijere...
NKZ1922
Vec je poobarao sve rekorde sa vrtoglavih 5 golova u Ligue 1
user1620593935
NKZ1922, opet je 5 golova vise od 2 ronaldove asistencije u citavoj prosloj sezoni ???
Realno01
Tek u kasnim godinama dolazi do izrazaja to sto on u stvarnosti jeste. Bez dvojbe je jedan od najvecih ikada ali je takodje jedan veliki egocentrik zeljan paznje,rekorda itd. Naravno na sve ima pravo ali ovo sto radi postaje jadno
Mele
Moze da igra za milion eura u maticnom klubu, nece vise niko da daje 30 miliona mu za platu, dok od reklama zaradjuje duplo vise., firme, hotele, sve ima, a zinuo na jos vise i u 37 god. E nece moci burazeru.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.