Ronaldo je čuo šta saigrači misle o njemu, a onda je promijenio priču i kamere su sve to snimile

Portugalac to nije doživio u karijeri

Ronaldo je čuo šta saigrači misle o njemu, a onda je promijenio priču i kamere su sve to snimile

Endin Čaušević

Saga oko Cristiana Ronalda još uvijek nije završena iako je ljetni prelazni rok skoro završen.

Ronaldo je još pred početak priprema za novu sezonu poručio čelnicima Manchester Uniteda da želi napustiti klub jer je nezadovoljan što ekipa nije prošle sezone uspjela izboriti plasman u Ligu prvaka.

Propustio je veći dio priprema jer je bio siguran da će napustiti Old Trafford nakon samo jedne sezone, ali se to još uvijek nije desilo.

Ronaldo se pripremama Manchester Uniteda priključio tek pred sami početak sezonei nije još uvijek uspio da ostvari transfer koji je očekivao jer nijedan klub nije pokazao interes da ga kupi.

Ljetni prelazni rok završava se za svega tri dana, ali saga oko Ronalda ne završava jer on i dalje ima cilj da napusti United i karijeru nastavi u nekom klubu koji se takmiči ove sezone u Ligi prvaka.

Sve to napravilo je pometnju u svlačionici Uniteda i na kraju je i Erik ten Hag poručio da je najbolje da Ronaldo ide jer ne želi da ima nezadovoljne igrače u svojoj ekipi.

Oglasi

Da status Ronalda u svlačionici Crvenih đavola nije baš najbolji sinoć je pokazao ESPN koji je objavio da većina igrača Manchester Uniteda nema ništa protiv odlaska Ronalda iz kluba.

Navodno, neki od igrača Manchester Uniteda su se radovali kada je Ronaldo objavio da želi da napusti klub i nadali su se da će se to što prije desiti.

Pojedini igrači ovog kluba smatraju da je Ronaldo previše razmažen i da želi da se sve njemu udovoljava što im je dosadilo gledati i slušati prošle sezone, te navodno nisu krili sreću kada je Portugalac zatražio odlazak.

Te priče došle su i do Ronalda koji je odlučio da promijeni svoj stav i jasno mu je da sa saigračima mora imati dobre odnose. Da se to mijenja pokazalo se pred meč protiv Southamptona kada je Ronaldo bodrio saigrače i davao im podršku iako je sigurno bio nezadovoljan što ostaje na klupi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jasno je da Ronaldo takve stvari nije doživljavao u svojoj dosadašnjoj karijeri jer je navikao da bude prva zvijezda u svlačionici i da se sve oko njega vrti, ali trenutno situacija u Manchester Unitedu je daleko od toga. Ukoliko ostane u klubu jasno je da će nešto morati da mijenja, a video je pokazao da je očito već krenuo s time.

Ronaldo je izgubio mjesto u startnoj postavi i većinu mečeva počeo je s klupe, a vremena je sve manje da ispuni cilj i nađe drugi klub.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Mogu da ga cuce najboljem svih vremena!
7 4
user1658818016
Svi nezadovoljni ronaldom a da vam nije bilo njega prosle sezone ne bi zavrsili ni u top 10
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi