Velika transfer bomba u samom finišu prelaznog roka će uzdrmati Englesku?

Ronaldu bi se mogla ostvariti želja

Velika transfer bomba u samom finišu prelaznog roka će uzdrmati Englesku?

Endin Čaušević

Ljetni prelazni rok bliži se samom kraju, a Cristiano Ronaldo još uvijek nije uspio da napusti Manchester United.

Ronaldo je još na kraju prošle sezone izrazio želju da ovog ljeta napusti Manchester United iako se u ovaj klub vratio tek prije godinu dana.

Portugalac je nezadovoljan što United nije izborio plasman u Ligu prvaka i cilj mu je da ove sezone igra u klubu koji se takmiči u najelitnijem klupskom takmičenju na svijetu.

Ronaldo je propustio i skoro cijele pripreme jer je čekao transfer i nadao se da će ga United pustiti, ali problem je bio što nijedan drugi klub nije pokazao želju da za njega plati obeštećenje.

Čak se špekulisalo da bi Crveni đavoli raskinuli ugovor s Ronaldom, ali još uvijek se ništa konkretno nije desilo.

Portugalac je izgubio mjesto u startnoj postavi, a mnogi smatraju da je itekako narušio atmosferu u svlačionici svojim ponašanjem i izbejgavanjem odlaska na pripremnu turneju u Aziju i Australiju.

Oglasi

Ljetni prelazni rok završava za svega nekoliko dana, a engleski mediji pišu da bi Ronaldo na kraju mogao dočekati čudo i ostvariti transfer koji čeka već mjesecima.

Navodno, u igri je ponovo Ronaldov odlazak u Chelsea s kojim se povezivao prije nekoliko sedmica. Plavci su tada odustali od Ronalda i prioritet im je bio Pierre-Emerick Aubameyang, no čini se da transfer napadača Barcelone definitivno propao.

Kako je jutros objavio Mirror čelnici Chelseaja ponovo su zainteresovani za Ronalda jer im je itekako potreban pravi napadač u ekipi. Odlazak u Chelsea je bio Ronaldov cilj od početka i sada je ponovo u igri da ga ostvari.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj put za Chelsea neće biti problem da plati oko 15 miliona eura za njega jer nemaju vremena za razmišljanje i hitno moraju dovesti napadača. Aubameyang im je sve pokvario, ali čini se da bi Ronaldo mogao biti svjetlo na kraju tunela za Plavce.

Chelsea čeka sigurno itekako paklenih nekoliko dana u finišu prelaznog roka, a da li će na kraju Ronaldo završiti na Stamford Bridgeu ili će to pak biti neki drugi napadač saznat ćemo jako brzo.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Penalty machine cr7.Zabije protiv Norwicha u nebitnoj utakmici sa penala,ide ono njegovo famozno slavlje SIUUUUUUUUUU
1 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi